برگزاری مسابقه هفته پژوهش همراه با جوایز نفیس

-

احتراماٌ به استحضار شما بزرگواران می رساند بمناسبت آئین و پاسداشت هفته پژوهش، معاونت تحقیقات و فناوری - مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و تامین منابع علمی دانشگاه علوم پزشکی گناباد اقدام به برگزاری مسابقه نموده و جوائز ارزنده ای را به برندگان پیشکش خواهد نمود. لذا از کلیه علاقمندان دعوت می شود از تاریخ 20/9/1400 لغایت 26/9/1400 در مسابقه شرکت نمایند. سه نفر از برگزیدگان در مراسم تقدیر از پژوهشگران و فناوران معرفی خواهند شد.

لینک محتوا و شرکت در مسابقه : شامل محتوای مسابقه ( فیلم 5 دقیقه ای را مشاهده و در انتهای ویدئو در Quiz شرکت می کنید ).

راهنمای شرکت در مسابقه :

الف) وارد لینک مربوطه شده فایل مسابقه دانلود شود.

ب) پوشه Quiz را باز نموده و فایل Queiz_player.html را اجرا نمایید.

ج) در انتهای ویدئو با پاسخ به دو سوال سوال در آزمون شرکت نمایید.

توجه* دقت نمایند که با مطالبه مشخصات، نام و نام خانوادگی خود را دقیق و بصورت لاتین وارد نموده بجای ای میل از شماره تلفن همراه با پسوند @ جی میل دات کام استفاده نمایید.

به عنوان مثال :

0915533****:@gmail.com